Barion Pixel

Miért is nagyszerű ajándék a sétarepülés ajándékutalvány?

Azért, mert ilyen élményben nagyon ritkán van részünk. A sétarepülés ár/érték arányban az egyik legnagyszerűbb élményprogram, így tökéletes választás azoknak, akik szeretnének egy felejthetetlen élményajándékot átadni. Ez olyan ajándék lesz, ami nem fog a fiók alján maradni és nem kerül fel a haszontalan ajándékok feliratú polcra sem 🙂

Repülés ajándékba

Igyekeztünk olyan sétarepülés csomagokat összeállítani, amelyek minden célközönség számára megfelelő ajándék lehet. Mind az ajándékozó, mind az ajándékozott részére. Csomagjaink már elérhetőek 21.900-tól, és egészen az exkluzív egyedi sétarepülés csomagokig minden árfekvésben találni megfelelő ajándékot. Természetesen lehetőség van egyedi csomagok összeállítására is. Ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, vázolja fel elképzeléseit a sétarepülésről és adunk Önnek egy egyedi csomagajánlatot. Az árainkat úgy igyekszünk meghatározni, hogy mindenki jól járjon. Nem az a célunk, hogy egyszerre sokat keressünk, hanem az, hogy vendégeink hosszú távon is minket válasszanak, és ha eszükbe jut a sétarepülés, akkor tudják, hogy nálunk biztosan találnak majd megfelelő csomagot, amit ajándékba adhatnak.

Nyomtatott ajándékutalvány

Rendelj nyomtatott utalványt az élmény mellé!

Díszboríték

Rendelj nyomtatott utalvány mellé díszborítékot is!

díszboríték

Díszdoboz arany felirattal

Hozd ki a maximumot az ajándékozásból! Rendelj díszdobozt is!

Díszcsomagolás

Megkönnyítve az Ön dolgát, már előre gyártottunk olyan ajándékutalványt, amit csak ki kell nyomtatni és jó szívvel oda tud adni a voucher mellé. Minden anyagunkat grafikussal készíttetjük, hogy megfelelő minőséget kapjanak a vásárlóink. Így, amikor megvásárol egy sétarepülés csomagot, kapni fog egy igényes vouchert, amely tartalmaz minden fontos információt az ajándékozott részére, valamint kapni fog egy ajándékutalványt, amire ha ránéz az ajándékozott, azonnal tudni fogja, hogy mit kapott. Az ajándékutalványt meg is tudja tartani magának, hiszen azt nem kell a helyszínre vinnie, csak a vouchert. Így az ajándék emléke is ott maradhat azzal a céllal, hogy ha ránéz az ajándékozott, akkor rögtön eszébe fog jutni a felejthetetlen élmény valamint az, hogy kitől kapta.

Legnépszerűbb

Sétarepülés árak

„Extrém élményrepülés”

Új

Sétarepülés árak

„Budapest csodái”

Vásárlás menete

Az egész vásárlási folyamatot úgy hoztuk létre, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban tudjon végigmenni rajta, szóval ha kitalálta, hogy melyik sétarepülést akarja ajándékba adni, akkor csupán néhány kattintás és már a kezében is lehet az ajándékutalvány és a voucher. Így az sem gond, ha az utolsó pillanatban jut eszébe, hogy valamilyen különleges ajándékot szeretne adni, hiszen bankkártyás fizetés esetén valóban azonnal az emailjei közt találja a letöltési linkeket. Átutalás esetén pár óra az átfutási idő.  Személyes átvétel vagy utánvétes fizetési mód esetén is csupán 1-3 munkanap, és mindent kinyomtatva kaphat meg a kezébe, így még a nyomtatással sem lesz dolga.

Azt kívánjuk, hogy minél több értékes pillanatot tudjon szerezni a szeretteinek, és ha ehhez mi is hozzá tudunk járulni a sétarepülés élményeinkkel, azért kifejezetten hálásak leszünk.

Ajándékozz te is élményt!

Tovább az útvonalakra
A weboldalunk tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk.