Barion Pixel
Siklóernyőzés

A siklóernyőzés egy képzett pilótával a repülés egy nagyon biztonságos formája. Egy tandem siklóernyőzés alkalmával perceken keresztül élvezheted a repülést a levegőben úgy, hogy a panorámát semmi sem takarja ki. Csak te vagy és a látvány.

Siklóernyőzés

Motoros siklóernyőzés

44 900 Ft74 900 Ft

Siklóernyőzés

Gyalogos siklóernyőzés

44 900 Ft54 900 Ft

Nem tudod melyik tetszene az ajándékozottnak?

Ajándékozz ajándékkártyát!

Az ajándékkártya ideális választás bármilyen különleges alkalomra.

Tovább az ajándékkártyára

Nagyszerű élmény volt...

A Királyok útja sétarepülést kaptam páromtól születésnapomra. Nagyszerű élmény és a látvány lenyűgöző volt!

Zombori Mariann / Facebook

Bátran ajánlom mindenkinek...

Bátran ajánlom mindenkinek, aki a magasságot szereti!

Kabala Péter / Facebook

Gyakran Ismételt Kérdések

Először is fent válaszd ki, hogy melyik siklóernyőzés iránt érdeklődsz! Különböző csomagjaink vannak, válaszd a számodra megfelelőt!

Miután kiválasztottad, rendeld meg az élményt, kattints a ,,Megrendelés" gombra és válassz fizetési módot.

Miután megvásároltad a részvételi jegyed, azután tudsz jelentkezni a repülésre!

Mindkét siklóernyős változat tandem formában érhető el, hiszen aki nem rendelkezik a megfelelő tudással, képzettséggel és végzettséggel, az nem repülhet egyedül. A tandemrepülés tulajdonképpen annyit jelent, hogy egy profi pilóta elé vagy bekötve, így semmi más dolgod nincs, mint élvezni az élményt és gyönyörködni a lábad előtt heverő tájban.

A motoros és gyalogos siklóernyőzés közötti alapvető különbség az, hogy amíg a motoros esetében kevésbé vagyunk kiszolgáltatva az időjárási körülményeknek, addig a gyalogos esetében sokkal inkább kell alkalmazkodnunk az időjáráshoz.

Természetesen az élményben is teljesen mást tud nyújtani az egyik, mint a másik. A gyalogos siklóernyőzés egy sokkal szabadabb és "nyugodtabb" érzést ad, hiszen nincs semmilyen zaj, mint pl. a motoros siklóernyő esetében. A motoros viszont sokkal inkább kiszámíthatóbb és tervezhetőbb, valamint olyan manővereket is képes a pilóta véghez vinni, amit a gyalogossal nem.

A motoros siklóernyős programok alapvetően Vác mellől indulnak, a gyalogos siklóernyős programok pedig a Hármashatár-hegyről. Az indulási helyszínek változhatnak, de erről minden esetben előre tájékoztatnak a pilóták.

Jó hírünk van! Minden vásárlás mellé egy igényes, elektronikus ajándékutalványt adunk, amit az ajándékozottnak oda tudsz adni. Árat nem tartalmaz és nyomtatásra kész állapotban kapod.

Ha szeretnéd, hogy mi nyomtassuk ki, akkor válaszd a nyomtatott ajándékutalványt a sétarepüléshez!

Az ajándékutalványt a vásárlás után a megadott email címre küldjük!

Minden nálunk vásárolt utalvány 365 napig érvényes. Ebben is külöbözhetünk más ajánlatokkal szemben.

Van még kérdésed? Látogass el a ,,Fontos Információk" oldalra.

Gyalogos siklóernyőzés

A gyalogos siklóernyőzés a szabadtéri kalandok egy modern és lenyűgöző változata, amely során a résztvevők egy könnyű, speciális siklóernyővel felszerelkezve sétálnak le hegyekről vagy domboldalakról. Ez a tevékenység kombinálja a siklóernyőzés izgalmát a gyaloglás szabadságával, lehetővé téve, hogy elérjenek olyan területeket, amelyek korábban nehezen voltak elérhetők más közlekedési eszközökkel.

A gyalogos siklóernyőzéshez ultrakönnyű és kifejezetten tervezett siklóernyőre van szükség, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy gyalogosan felmászhassanak egy hegyre vagy kiindulópontra, majd leereszkedjenek a levegőben a siklóernyő segítségével. Ez a sportág nem csupán lélegzetelállító kilátást kínál, hanem az adrenalint is fokozza, miközben a magasság és a
szabadság élményét élvezik.

Motoros siklóernyőzés

A motoros siklóernyőzés egy izgalmas és modern repülési tevékenység, amely egy erős motorral felszerelt siklóernyő segítségével lehetővé teszi a pilótának a levegőben való szabaddá válást és szabad mozgást. Ez a sportág a siklóernyőzés és a motoros repülés elemeit kombinálja, megteremtve a szabadság és az élmények új dimenzióját.

A motoros siklóernyőzés lehetővé teszi a pilóták és a vele utazó számára, hogy rugalmasan felfedezzék a környezetüket, és élvezzék a repülés élményét. Ez a sportág különféle repülési készségeket és egyedi élményeket kínál azoknak, akik szeretnék kibővíteni a repülési tevékenységeiket és egy különleges élményt szeretnének átélni a levegőben.

Fontos!

Fontos tudnod, hogy ez a sport hatványozott módon függ az időjárási viszonyoktól és mivel a biztonság a legeslegfontosabb, ezért kérünk, hogy fogadd el, ha akár aznap telefonálunk, hogy sajnos nem fogunk tudni repülni, mert nem olyanok a körülmények.

Ebben az esetben természetesen új időpontot fogunk biztosítani. A helyszínen is előfordulhat, hogy a megbeszélt időponthoz képest csak később indulhatunk, mert meg kell várni a megfelelő körülményeket. A pilótáink soha sem fognak úgy felszállni, hogy nem biztosak abban, hogy 100%-ig biztonságos a fel és leszállás!
Minden utalvány 1 évig érvényes, tehát bőven lesz időd felhasználni.

Éldd át ezt az adrenalindús élményt te is!

Benne vagyok!