Barion Pixel

A motoros siklóernyőzés egy semmihez sem hasonlítható érzés. Biztosan többen is emlékeznek a világot körbejárt youtube videóra, ahol vadludak között repültek egy motoros siklóernyővel, más néven trike-kal (ejtsd: trájk). Ezt az élményt nem lehet átadni képekkel vagy videókkal, ezt csak átélni lehet! A szabadság olyan fokú érzését adja, amilyet még nem éltél át, ha nem volt valamilyen hasonló élményben részed. Egyszerűen leírhatatlan!

Körülötted nincs semmi (kabin, ablakok, stb.) ami korlátozná a teljes szabadság érzését, így valóban úgy érezheted Magad, mint egy madár. Az pedig, hogy a profi pilótáink által olyan manővereket tudtok véghez vinni, mint pl. a fák fölött 1 méterrel átrepülni, vagy két fa között elrepülni a talajtól alig néhány 10 cm-re, olyan extra adrenalint és élményt nyújt, ami tovább fokozza az amúgy is felejthetetlen élményt. Garantált, hogy erre az emlékre életed végéig emlékezni fogsz!

Az útvonalban is rugalmasak tudunk lenni bizonyos keretek között, tehát a felszállóhelyen megmondhatod, hogy milyen irányba szeretnéd, ha repülnétek vagy mit szeretnél látni. Amennyiben minden körülmény adott lesz ehhez, a pilótáink szívesen fogják teljesíteni a kérésed!

Nálunk az ár tartalmazza a videós élményrögzítést, amit 1-2 napon belül elküldünk Neked, vagy ha hozol Magaddal SD kártyát, akkor azonnal meg is kapod.

Az élmény időtartamát a vásárlás előtt ki tudod választani, de az időpontfoglaláskor lesz arra is lehetőség, hogy módosítsd, vagy ha ajándékba adod, akkor az ajándékozott módosíthassa azt.

Fontos tudnod, hogy ez a sport hatványozott módon függ az időjárási viszonyoktól és mivel a biztonság a legeslegfontosabb, ezért kérünk, hogy fogadd el, ha akár aznap telefonálunk, hogy sajnos nem fogunk tudni repülni, mert nem olyanok a körülmények. Ebben az esetben természetesen új időpontot fogunk biztosítani.  A helyszínen is előfordulhat, hogy a megbeszélt időponthoz képest csak később indulhatunk, mert meg kell várni a megfelelő körülményeket. A pilótáink soha sem fognak úgy felszállni, hogy nem biztosak abban, hogy 100%-ig biztonságos a fel és leszállás!

Az élmény részletei:

A csomag tartalmazza az „Motoros siklóernyő élményrepülés” fantázianevű sétarepülést 1 fő részére.

Indulás: Vác

Súlyhatár: 110kg

Időpont egyeztetés az Időpont foglalás menüpont alatt lehetséges! A repülőtérre elegendő csak a vouchert magával hoznia!

 

 

Időtartam

20 perc, 30 perc, 45 perc, 60 perc

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Motoros siklóernyőzés” értékelése elsőként

Motoros siklóernyőzés

44 900 Ft74 900 Ft

A motoros siklóernyőzés egy lenyűgöző élmény, amely ötvözi a repülés szabadságát és az adrenalint az extrém sportok szerelmeseinek. Amikor felülsz a motorral felszerelt siklóernyőre, érzed a szél suhanását arcodban, miközben emelkedsz a levegőbe. A motor halk zúgása kíséri az utadat, miközben fentről csodálhatod a lenyűgöző kilátást a föld alatt elterülő tájról. A szabadság érzése, ahogy a levegőben suhansz, és a földi gondok messze távoliak lesznek. Ez az élmény olyan, mintha egy pillanatra elrugaszkodnál a mindennapi életből, és felszállnál egy magasabb szintre, ahol csak a szél és a magasság számít.

  • Sikeres fizetés esetén az elektronikus utalvány azonnal megérkezik az email címedre.
  • Több száz elégedett vásárló
  • Nincsenek rejtett költségek! 
  • 365 napig érvényes részvételi jegy

4.9 átlagos értékelés Google-n

,,Mind ketten csodálatos élménnyel gazdagodtunk."

Feleségemet a születésnapjára léptem meg. Mind ketten csodálatos élménnyel gazdagodtunk.

- Stavarsz Kornel / Google értékelés

,,Szuper csapat és profi szolgáltatás."

Szuper csapat és profi szolgáltatás. Mind az időpont foglalás, mind a sétarepülés tekintetében! Csak egy rövid repülésen vettünk részt "kb húsz perc", de nagyszerű élmény volt. Aki szereti a repülést,a repülőgépeket, a magasságot annak ez KÖTELEZŐ! Mi biztosan visszatérünk még.
Gratulálunk a csapatnak és a pilótának külön is, mert nagyon jó fej volt!👍🛩️

- Fabók Tamás / Google értékelés

Éldd át ezt a lenyűgöző élményt te is!

Megrendelem

További felejthetetlen repülési élmények:

Siklóernyőzés

Gyalogos siklóernyőzés

44 900 Ft54 900 Ft

Siklóernyőzés

Motoros siklóernyőzés

44 900 Ft74 900 Ft
Preview
Close