Barion Pixel

A gyalogos siklóernyőzés által kipróbálni, hogy milyen érzés a fák és a dombok közt repülni, vagy akár tavak fölött, nehezen leírható szöveggel és nehezen átadható képekkel, videókkal. Ez egy olyan élmény, amit ki kell próbálni ahhoz, hogy elképzelésed legyen róla.

Körülötted nincs semmi (kabin, ablakok, stb.) ami korlátozná a teljes szabadság érzését, így valóban úgy érezheted Magad, mint egy madár. A profi pilótánk mellé bekötve pedig teljes biztonságban érezheted Magad, ha pedig egy kis extra adrenalira vágysz, akkor hidd el, nyugodtan megkérheted! 🙂 Garantált, hogy erre az emlékre életed végéig emlékezni fogsz!

Alapvetően két csomag közt tudsz választani:

  • Alap csomag: kb. 6-10 perc repülést tartalmaz
  • Prémium csomag: kb. 20-30 perc repülést tartalmaz

Nálunk az ár tartalmazza a videós élményrögzítést, amit 1-2 napon belül elküldünk Neked, vagy ha hozol Magaddal SD kártyát, akkor azonnal meg is kapod.

A csomag típusát a vásárlás előtt ki tudod választani, de az időpontfoglaláskor lesz arra is lehetőség, hogy módosítsd, vagy ha ajándékba adod, akkor az ajándékozott módosíthassa azt.

Fontos tudnod, hogy ez a sport hatványozott módon függ az időjárási viszonyoktól és mivel a biztonság a legeslegfontosabb, ezért kérünk, hogy fogadd el, ha akár aznap telefonálunk, hogy sajnos nem fogunk tudni repülni, mert nem olyanok a körülmények. Ebben az esetben természetesen új időpontot fogunk biztosítani.  A helyszínen is előfordulhat, hogy a megbeszélt időponthoz képest csak később indulhatunk, mert meg kell várni a megfelelő körülményeket. A pilótáink soha sem fognak úgy felszállni, hogy nem biztosak abban, hogy 100%-ig biztonságos a fel és leszállás!

Az élmény részletei

A csomag tartalmazza az „Gyalogos siklóernyő élményrepülés” fantázianevű sétarepülést 1 fő részére. 

Indulás: Hármashatár-hegy, de az indőjárási körülmények miatt változhat a helyszín.

Súlyhatár: 100kg

Fizikai erőnlét: ha tudsz 10-20 métert futni, akkor nem lesz gond! 😉

Időpont egyeztetés az Időpont foglalás menüpont alatt lehetséges! A repülőtérre elegendő csak a vouchert magaddal hoznod!

 

Csomag típusa

Alap csomag, Prémium csomag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyalogos siklóernyőzés” értékelése elsőként

Gyalogos siklóernyőzés

44 900 Ft54 900 Ft

A gyalogos siklóernyőzés egy különleges és izgalmas módja annak, hogy a magasság és a sebesség érzését egyesítsd a természet közelségével. Amikor elindulsz a hegyről vagy egy magaslatról, a szél átölel, és egy szabad madárként repülhetsz a levegőben. A siklóernyő könnyedén emelkedik, és a szabad ég alatt úgy érzed, mintha súlytalan lennél.

A lenyűgöző kilátás, ami körülvesz, elkápráztat, miközben csendesen lebegsz a levegőben. A gyalogos siklóernyőzés nemcsak az izgalmas lebegés élményét kínálja, hanem a természet közelségét és csendjét is megérezheted. Ahogy lassan leereszkedsz a földre, a földi látvány ismét szembesít a valósággal, de az élmény örökre megmarad a szívedben, mint egy szabad repülés álma.

  • Sikeres fizetés esetén az elektronikus utalvány azonnal megérkezik az email címedre.
  • Több száz elégedett vásárló
  • Nincsenek rejtett költségek! 
  • 365 napig érvényes részvételi jegy

4.9 átlagos értékelés Google-n

,,Mind ketten csodálatos élménnyel gazdagodtunk."

Feleségemet a születésnapjára léptem meg. Mind ketten csodálatos élménnyel gazdagodtunk.

- Stavarsz Kornel / Google értékelés

,,Szuper csapat és profi szolgáltatás."

Szuper csapat és profi szolgáltatás. Mind az időpont foglalás, mind a sétarepülés tekintetében! Csak egy rövid repülésen vettünk részt "kb húsz perc", de nagyszerű élmény volt. Aki szereti a repülést,a repülőgépeket, a magasságot annak ez KÖTELEZŐ! Mi biztosan visszatérünk még.
Gratulálunk a csapatnak és a pilótának külön is, mert nagyon jó fej volt!👍🛩️

- Fabók Tamás / Google értékelés

Éldd át ezt a lenyűgöző élményt te is!

Megrendelem

További felejthetetlen repülési élmények:

Siklóernyőzés

Gyalogos siklóernyőzés

44 900 Ft54 900 Ft

Siklóernyőzés

Motoros siklóernyőzés

44 900 Ft74 900 Ft
Preview
Close