2-3 fős sétarepülések
Budapestről!

A 2-3 fős sétarepülés a legnépszerűbb termékünk az oldalon. Ezek az élményrepülések tökéletesek lehetnek egy romantikus időtöltésre vagy akár bármely szeretted lenyűgözésére, így ajándéknak is kiváló választás. A kupon 365 napig érvényes, így lesz idő az időpont egyeztetésre.

Gyakran Ismételt Kérdések

Először is fent válaszd ki, hogy melyik sétarepülés útvonal iránt érdeklődsz! Különböző csomagjaink vannak, válaszd a számodra megfelelőt!

Miután kiválasztottad, rendeld meg az élményt, kattints a ,,Megrendelés” gombra és válassz fizetési módot.

Miután megvásároltad a részvételi jegyed, azután tudsz jelentkezni a repülésre!

Igen.

Miért írjuk ezt? Ha összehasonlítod az ajánlatunkat, akkor vedd figyelembe, hogy felmerülhetnek rejtett költségek a helyszínen, mint például reptéri illeték vagy bármilyen más egyéb költség. Nálunk minden költséget tartalmaz az ár, nincsenek rejtett költségek.

Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy ár/érték arányban kiemelkedőek legyenek a piacon, így biztos lehetsz abban, hogy prémium minőségű szolgáltatást fogsz kapni megfizethető áron.

Jó hírünk van! Minden vásárlás mellé egy igényes, elektronikus ajándékutalványt adunk, amit az ajándékozottnak oda tudsz adni. Árat nem tartalmaz és nyomtatásra kész állapotban kapod.

Ha szeretnéd, hogy mi nyomtassuk ki, akkor válaszd a nyomtatott ajándékutalványt a sétarepüléshez!

Az ajándékutalványt a vásárlás után a megadott email címre küldjük!

Minden nálunk vásárolt utalvány 365 napig érvényes. Ebben is külöbözhetünk más ajánlatokkal szemben.

Ez elsősorban a fizetési módtól függ! Itt találod az egyes fizetési módok jellemzőit:

  • Bankkártyás fizetésnél: azonnal, a fizetés után!
  • Banki átutalásnál: miután az összeg beérkezik a számlánkra (maximum 2-3 munkanap)
  • Személyes átvételnél: általában 2 munkanap
  • Futáros kézbesítésnél: általában 2-3 munkanap

Korhatár megkötés nincs, 18 év alatti utas szülői felügyelettel szállhat fel a gépre. Sajnos 130 kg feletti utas nem tudja igénybe venni a szolgáltatást és 185 cm feletti utasnak már nem lenne komfortos az utazás a sétarepülő nagysága miatt.

Van még kérdésed? Látogass el a ,,Fontos Információk” oldalra.

Sétarepülés másképp

A gépparkunkra az igényesség jellemző, hiszen nagyon fontos az első benyomás és szeretnénk, ha az első benyomásod a repülőgépbe beszállva is az legyen, amit az oldalon is megtapasztaltál. Pilótáink és oktatóink egytől egyig azért dolgoznak, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsák annak érdekében, hogy egy felejthetetlen élményben részesüljetek. Az élmények és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat úgy állítottuk össze és építettük fel, hogy minden részlete Rólad/Rólatok szóljon, és azt érezzétek, hogy itt tényleg mindenkinek szenvedélye a repülés, szakmailag elhivatott és felkészült.

Ez számunkra nem csupán egy munka vagy egy vállalkozás, hiszen a repülés szerelmesei, márpedig a pilótáink, oktatóink egytől egyig azok, csak szenvedéllyel tudják ezt csinálni és csakis így lehet maximális élményt nyújtani.

Éldd át ezt a nagyszerű repülési élményt te is!

Benne vagyok!