Barion Pixel

A legfontosabb, hogy a sétarepülések alkalmával minden esetben a vendég kényelme, elégedettsége és biztonsága az elsődleges, ezért minden, amit teszünk vagy kérünk az utasainkért/utasainktól, az ezt a célt szolgálja.

A sétarepülés egy felejthetetlen élmény tud lenni, ha megfelelő színvonalú a szolgáltatás. Ez nem csak a gépek állapotát jelenti, hanem az utasok fogadásától kezdve, a pilóta személyiségén keresztül egészen a földet érésig sok-sok összetevő megfelelő színvonalú összehangolása. Mi pontosan ismerjük ezeket az összetevőket, hiszen több ezer repülés van a hátunk mögött, így magabiztosan tudjuk kijelenteni, hogy a sétarepülések terén maximálisan ismerünk minden tényezőt.

Ezen tapasztalatok alapján alkottuk meg azt az egyedi szolgáltatásunkat, amelyet akkor fog megtapasztalni, ha kipróbálja valamelyik sétarepülés csomagunkat. A sétarepülés csomagokat úgy állítottuk össze, hogy az mindenki számára elérhető és megfizethető legyen. Így lehetőség van alacsonyabb árú sétarepüléstől kezdve egészen a luxus színvonalú sétarepülésig számtalan lehetőség közül választani. Emellett mivel sokan adják ajándékba a séterpülést, ezért ingyenes ajándékutalványt biztosítunk a megrendeléshez.

Igyekeztünk pontosan feltüntetni, hogy egy-egy sétarepülés milyen útvonalon történik, milyen látványosságokat fogunk érinteni, azonban előfordulhat, hogy ettől el kell térnünk vagy éppen el tudunk térni, ha esetleg a kedves utasnak vagy egy olyan kérése, hogy egy adott település fölött repüljünk el, mert látni szeretné a családi házukat vagy a szülei házát.

Amennyire csak lehet, rugalmasak vagyunk a sétarepülések alkalmával.

Gyakran Ismételt Kérdések a Sétarepülésről

Először is fent válaszd ki, hogy melyik sétarepülés útvonal iránt érdeklődsz! Különböző csomagjaink vannak, válaszd a számodra megfelelőt!

Miután kiválasztottad, rendeld meg az élményt, kattints a ,,Megrendelés” gombra és válassz fizetési módot.

Miután megvásároltad a részvételi jegyed, azután tudsz jelentkezni a repülésre!

Igen.

Miért írjuk ezt? Ha összehasonlítod az ajánlatunkat, akkor vedd figyelembe, hogy felmerülhetnek rejtett költségek a helyszínen, mint például reptéri illeték vagy bármilyen más egyéb költség. Nálunk minden költséget tartalmaz az ár, nincsenek rejtett költségek.

Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy ár/érték arányban kiemelkedőek legyenek a piacon, így biztos lehetsz abban, hogy prémium minőségű szolgáltatást fogsz kapni megfizethető áron.

Jó hírünk van! Minden vásárlás mellé egy igényes, elektronikus ajándékutalványt adunk, amit az ajándékozottnak oda tudsz adni. Árat nem tartalmaz és nyomtatásra kész állapotban kapod.

Ha szeretnéd, hogy mi nyomtassuk ki, akkor válaszd a nyomtatott ajándékutalványt a sétarepüléshez!

Az ajándékutalványt a vásárlás után a megadott email címre küldjük!

Minden nálunk vásárolt utalvány 365 napig érvényes. Ebben is külöbözhetünk más ajánlatokkal szemben.

Ez elsősorban a fizetési módtól függ! Itt találod az egyes fizetési módok jellemzőit:

  • Bankkártyás fizetésnél: azonnal, a fizetés után!
  • Banki átutalásnál: miután az összeg beérkezik a számlánkra (maximum 2-3 munkanap)
  • Személyes átvételnél: általában 2 munkanap
  • Futáros kézbesítésnél: általában 2-3 munkanap

Korhatár megkötés nincs, 18 év alatti utas szülői felügyelettel szállhat fel a gépre. Sajnos 130 kg feletti utas nem tudja igénybe venni a szolgáltatást és 185 cm feletti utasnak már nem lenne komfortos az utazás a sétarepülő nagysága miatt.

Van még kérdésed? Látogass el a ,,Fontos Információk” oldalra.

Kiknek ajánljuk a sétarepüléseinket?

Mondhatni bárkinek! Hiszen ez olyan élmény, amit mindenkinek át kellene élnie legalább egyszer az életben. Nehéz átadni írásban vagy képekben azt az érzést, amit akkor élhet át, amikor a repülőben ül és madártávlatból szemlélheti a kiszemelt helyszíneket. Olyan perspektívát nyújt a sétarepülés, amit nagyjából el lehet képzelni, de pontosan elképzelni lehetetlen. Akár felnőttről, akár gyerekről van szó, tátott szájjal és izgalommal fog letekinteni a magasból.

Egyedül magasság és súlykorlát az, ami megakadályozhat valakit abban, hogy átélje a sétarepülés élményét. Mi azt mondjuk, hogy maximum 190cm, ami még kényelmes egy felnőtt számára a repülőben, illetve a biztonsági előírások miatt maximum 120kg súlyú lehet egy utas. Lehet családi kiruccanásra sétarepülést vásárolni, lehet romantikus meglepetés programként, de a sétarepülés csomagjainkat megvásárolhatják ajándékba is, hiszen egy ilyen élménynek mindenki nagyon fog örülni, és az ajándékozó biztos lehet abban, hogy felejthetetlen élményhez juttatja az ajándékozottakat. Tökéletes élményajándék!

Hogyan tud részt venni egy sétarepülésen?

A weboldalunkat úgy alkottuk meg, hogy a lehető legegyszerűbben tudja megvásárolni a kiszemelt sétarepülést. Néhány kattintással már az Öné is lehet. Csupán ki kell választania a legszimpatikusabb csomagot, amit a kosárba rak. Ezt követően megadja az adatait, kiválasztja a fizetési módot és már készen is van. Ha bankkártyás fizetést választ, akkor azonnal meg is kapja az ajándékutalványt és a részvételi jegyet, amivel le tudja foglalni a sétarepülését. Átutalásos fizetési mód esetén néhány órán belül szintén megkapja. Személyes átvétel és utánvét esetén pedig maximum 2-3 nap alatt hozzájuthat az élményhez.

Minden esetben adunk ajándékutalványt is, amit csak ki kell nyomtatnia és egy nagyszerű kiegészítés a részvételi jegy mellé, hogy Önnek még ezzel se kelljen törődnie. Végezetül csak azt tudjuk mondani, hogy próbálja ki valamelyik sétarepülésünket, hogy megtapasztalhassa, hogy minden egyes szó igaz a fent leírtakból.

Várjuk szeretettel!

Éldd át ezt az lenyűgöző repülési élményt te is!

Tovább az összes útvonalra