Barion Pixel

Milyen arcát mutatja Európa és Magyarország a felhők közül?

A National Geographic TV csatorna az “Európa a magasból” című sorozat második évadját mutatta be, melynek egyik epizódja Magyarországot mutatja be új perspektívából – madártávlatból. Ha kíváncsi vagy, tarts velünk! A National Geographic kamerái ugyanis ismét a levegőbe emelkednek, hogy madártávlatból mutassák meg kontinensünk lenyűgöző tájait. A sorozatot a National Geographic vasárnaponként 21:00-kor vetíti. Azonban ha nem csak a sorozat érdekel, hanem válaszolsz a kvízkérdésre is, akkor családoddal együtt személyesen Te is részese lehetsz ennek a csodának!

Ebből az alkalommal a National Geographic a Magyar Telekommal együttműködésben kihirdetett egy nyereményjátékot, amelyben egy VIP sétarepülést lehet nyerni. A helyesen válaszolók között több nyeremény kerül kisorsolásra, köztük egy 500.000 Ft értékű ajándékutalvány, amit itt nálunk tudsz beváltani egy fantasztikus élményrepülésre!

Fődíj!

1 darab 500 000 forint értékű ajándékutalvány, amelyet a nyertes egy éven belül egy belföldi élményrepülésre be tud váltani maximum 3 fő részére az oldalunkon. A repülés útvonala, illetve a plusz szolgáltatások (például ebéd, quad túra két felszállás között – összesen 500 000 forint értékig sétarepüléssel együtt) velünk való egyeztetés alapján kerülnek kiválasztásra.

Részletek a Telekom oldalán