Barion Pixel

Természetes tulajdonságunk, hogy szeretnénk minél jobban járni, ha valamiért pénzt adunk ki. Ezért az egyik fontos tényező az ár. És ez így teljesen rendben is van, hiszen miért ne hasonlítanánk össze az egyes sétarepülések árait a különböző szolgáltatóknál.

Akkor miért is írjuk most ezt a cikket?

Azért, mert mi tudjuk, hogy vannak olyan tényezők, amit sajnos nem lát a kedves érdeklődő csak akkor, amikor kifizette és aztán igénybe vette a szolgáltatást. Van aki úgy próbál meg olcsó lenni, hogy látszólag ugyanazt a szolgáltatást kínálja. Azért írjuk, hogy látszólag, mert a laikus nézelődő szemében csak annyi látszik, hogy pl. Cessna 172-vel repül két cég is, ugyanúgy, mondjuk 30 perces utat biztosít, árban viszont az egyik drágább, mint a másik.

Nézzünk egy Mustangos példát!

Az egyik legfontosabb tényező ilyenkor, hogy gondoljunk csak bele abba, hogy ha látunk két hirdetést, amiben az áll, hogy Ford Mustang tesztvezetés és az egyiken 50.000Ft-ot látunk, a másikon pedig 70.000Ft-ot a napi bérleti díjra, akkor mire gondolunk első körben? Ugye ennyi információ kevés ahhoz, hogy eldöntsük valójában melyik is a jobb ajánlat. Hiszen lehet, hogy az egyik egy 2013-as a másik pedig egy 2021-es modell. És ezen kívül még sok más tényező van, amit érdemes figyelembe venni. És sajnos, mint a legtöbb helyen itt is igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve.

Biztonság

Visszakanyarodva a repülőgépekre. Mivel itt kiemelten fontos a biztonság, ezért pl. nem mindegy, hogy ki mennyit költ a repülőgépek karbantartására. Természetesen a piacon lévő összes szolgáltató gépe biztonságos abból a szempontból, hogy nem fognak lezuhanni, de ezen kívül van még rengeteg olyan tényező, amit pluszban meg tudunk tenni a biztonságos repülésért. Ezek a költségek nyilván megjelennek az árakban is.

Komfort

A biztonság mellett a másik fontos tényező a komfort. A fenti autós példával élve ott sem mindegy, hogy egy olyan kocsit vezetünk, amiben már van 300.000 km, vagy egy olyat, amiben csak 50.000 km. Itt is nagyon sokat lehet költeni arra, hogy a repülőgépek folyamatosan karban legyenek tartva ebből a szempontból is. Ezek szintén megjelennek a sétarepülések áraiban.

Repülőgép flotta

Ezek mellett szintén tényező lehet az, hogy valakinek csak 1 repülőgépe van, vagy egy több gépből álló flottája. Hiszen ha csak 1 géppel repül valaki, akkor az nyilván olcsóbb tud lenni, de ha pl. valami miatt a repülőgép nem tud repülni néhány napig, vagy hétig, ami azért elő szokott fordulni, akkor a leegyeztetett időpontokat le kell mondani és újakat egyeztetni, ami szintén kényelmetlenséggel jár az ügyfél részére.

Az idő mérése

Amiről szintén nem szoktak beszélni az oldalak az az, hogy a megadott időt mi alapján mérik. Mert van, aki attól a pillanattól kezdve, hogy beindítja a motort, mondván, hogy már működik a repülő, megy az üzemóra és a repülőgépeket meghatározott üzemóra után kell karbantartani, mely karbantartások milliós tételek. És vannak, akik attól a ponttól kezdve, hogy elhagyta a gép a földet, azaz már a levegőben van és száll. Természetesen ezeket is bele kell kalkulálni a sétarepülések áraiba.

Kicsit magunkról

Mi most nem kezdjük el dicsérgetni magunkat, hogy a fenti szempontok alapján mi hova tartozunk, csupán azt akartuk, hogy legyen a látogatók számára is néhány viszonyítási pont, hogy el tudják helyezni/képzelni azt, hogy miért vannak különbségek a látszólag egyformának tűnő sétarepülések árai között.

Mi úgy döntöttünk, hogy nem akarjuk az árversenybe belehajszolni magunkat, hiszen az minden esetben a minőség rovására megy. Éppen ezért nem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon, élményrepüléseink árai csupán pár ezer forinttal drágábbak törekedve arra, hogy a legjobb ár/érték arányt biztosítsuk az utasaink számára.

Ha bármilyen egyéb kérdés felmerülne élményrepülések kapcsán Önben ezt a cikket elolvasva, nyugodtan keressen meg minket emailben és 24 órán belül válaszolni fogunk a felmerülő kérdésekre.

Népszerű csomagok:

Fizetés módja

Nálunk a SétarepülésBudapesten többféle fizetési mód közül választhatsz:

  • Banki átutalás

Banki átutaláshoz a megrendelés leadása után küldjük az információt. Amint megérkezik a pénz a számlánka, elfogadjuk a megrendelést. Természetesen ha futáros kiszállítást is rendeltél, akkor előkészítjük a csomagodat a futárnak.

  • Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetésnél kérlek, hogy válaszd ezt az opciót a pénztár oldalon. Jóformán bármilyen bankkártyát elfogadunk (OTP, K&H, Erste, stb..), ami fontos, hogy nem a mi oldalunkon kell megadni a kártya adatokat, hanem partnerünk a Barion oldalán. A Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi a bankkártyás fizetéshez szükséges szolgáltatást, így maximálisan megbízhatsz benne. 

  • Utánvétes fizetés

Bizalmatlan vagy a modern technológiával kapcsolatban? Nem gond! Fizesd ki megrendelésedet akkor, amikor kézhez kapod a csomagod. Utánvétes fizetésnél a pénzkezelés miatt a futárcégek plusz költséget számolnak fel, így kénytelenek vagyunk ezt a költségek felszámolni a megrendelésnél.

Rejtett ár garancia

Ahogy fent is írtuk már korábban, nálunk a sétarepülés árak minden költséget tartalmaznak, így nincs semmi, ami ezt a nagyszerű élményt elronthaná.

Hogyan működik a vásárlás?

Miután kiválaszottad a számodra legmegfelelőbb sétarepülést, kérlek, hogy add kosárba az élményt. Ezután látogass el a pénztár oldalra, majd add le a megrendelésed. Sikeres fizetés után vagy kézhez kapod a vouchert vagy letöltheted az emailből attól függően, hogy hogyan rendelted. A voucheren található kóddal tudsz jelentkezni időpontra. Általában célszerű 1 héttel a repülés előtt időpontot egyeztetni, de az sem gond, ha az időpont közelibb. A sétarepülés ajándékba szokták adni, így 365 napot adunk a beváltásra, hogy biztosan legyen jó időpont számotokra!

Ha valami nem egyértelmű, vagy segítségre lenne szükséged, hívj minket bátran és segítünk!

Éldd át ezt a felejthetetlen élményt te is!

Tovább a csomagokra