Barion Pixel

Ki ne imádná egyetlen „tengerünket” a Balatont? Szinten nincs olyan magyar, aki nem járt volna a Balatonnál és ne gyönyörködött volna benne valamilyen formában. Rengeteg lehetőség kínál, hiszen lehet fürdeni benne, körbe lehet biciklizni, át lehet úszni, túrázni lehet körülötte, így már csak egy lehetőség maradt, ami további élményt nyújthat, az pedig egy sétarepülés, hogy madártávlatból is meg lehessen csodálni ezt a gyönyörű képződményt.

Erre kínálunk jobbnál jobb lehetőségeket, hogy bárki, aki szeretné kipróbálni a sétarepülést, és aki szereti a Balatont, annak legyen választási lehetősége a sétarepülések között. Van olyan lehetőség, hogy nem csak madártávlatból szemlélheti meg a Balatont, hanem le is lehet szállni néhány órára, hogy egy finom ebéddel egybe kötve tegyenek egy rövid sétát a Balaton partján. Ez a sétarepülés nagyon jó lehetőséget kínál családi programként, de akár egy fantasztikus romantikus programként is felejthetetlen élményt nyújthat.

Sétarepülés csomagok

Ha valaki egy kedvezőbb árú sétarepülést szeretne a Balaton felett, akkor arra is van megfelelő program, hiszen összeállítottunk egy olyan csomagot, ami nem tartalmaz leszállást. Így kedvezőbb áron csodálhatja meg a Balatont madártávlatból. Ebben az esetben egy kb. 60 perces sétarepülésben vehetnek részt.

Minden sétarepülés csomagunk 2-3 főre részvételét biztosítja, így a balatoni repülés már 21.000Ft / fő ártól elérhetőek. Azt gondoljuk ez egy igazán kedvező ár egy ilyen fantasztikus élményért cserébe.

Balatoni sétarepülések

A balatoni sétarepülés programok hossza 1 – 3,5 óra között mozognak, annak függvényében, hogy tartalmaznak-e leszállást vagy sem, illetve, hogy mi a repülési végcél. „Leszállásos” sétarepüléseink végcéljai Siófok és Hévíz. Ezek közül lehet választani azoknak, akik az ebéddel és sétával egybekötött repülést választják. Akik pedig nem akarnak leszállni, a „Balatoni panoráma” csomagunkat kínáljuk. Bármelyiket is választják, biztosak lehetnek abban, hogy olyan élményben lesz részük, melyről még nagyon sokat fognak beszélgetni. Ez egy semmihez sem fogható élmény. Hiába ültek már nagy személyszállító gépen, ahonnan le tudtak nézni a földre és látták Budapestet és a környékét madártávlatból, egy kisgépen, amelyek a sétarepülésekre lettek kifejlesztve, teljesen más élményben lesz részük. Itt szinte „testközelben” érezhetik a tájat, mintha karnyújtásnyira lenne egy-egy domb vagy egy-egy magasabb épület. Erről nehéz írásban vagy képeken beszélni, lehetetlen átadni azt az élményt, amit repülés közben lehet érezni. Épp ezért szeretnénk, ha minél többen kipróbálhatnák a sétarepülést. Ennek a célnak alárendelve hoztuk létre a cégünket és a szolgáltatásainkat. Ennek a célnak a mentén alkottuk meg a csomagjainkat, hogy mindenki a lehetőségeihez mérten tudjon legalább az életében egyszer repülni.

Visszakanyarodva a balatoni sétarepülésekre, kívánjuk, hogy legyenek részesei ennek a felejthetetlen élménynek és csodálják meg azt a balatoni panorámát, amit ebben a formában még nem láthattak!