Barion Pixel

Ha valami igazán különlegeset szeretnél tapasztalni a repülés világában, a gyrocopteres sétarepülés tökéletes választás lehet számodra vagy az ajándékozott számára! A gyrocopter egy izgalmas repülőgéptípus, amely egy hagyományos repülőgép és egy helikopter keveréke, és repülés közben páratlan élményt nyújt. Leginkább ahhoz lehetne hasonlítani, mintha a levegőben motoroznál, csodálatos kilátást nyújt minden irányban.

A sétarepülésre való felkészülés magában foglalja a rövid biztonsági eligazítást és az alapvető repülési tudnivalók áttekintését. Ezután az instruktorral együtt felszálltok a gyrocopter fedélzetére, ahol elhelyezkedhetsz a kényelmes ülésben, és felkészülhetsz az élményre.

Ahogy elindultok a föld felett, érezni fogod a szél simogatását és a szabadság érzését, miközben a táj lassan kibontakozik alattad. A gyrocopter különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy közelről megcsodáld a látványos tájakat és városokat, miközben a magasban szárnyalsz.

A repülés során a gyrocopter kiváló manőverező képességeivel felfedezhetsz olyan helyeket, amelyeket más repülőgépek nem tudnának elérni, illetve olyan élményben lehet részed, ami semmihez sem fogható!

A gyrocopter sétarepülés nem csupán egy egyszerű utazás, hanem egy olyan kaland, amely örökre emlékezetes marad.

Nem helikopter és nem is merevszárnyú repülőgép, ez autogyro vagy más néven gyrocopter. A helikopterekhez képest jóval egyszerűbb szerkezet, kevesebb mozgó/kopó alkatrész, a repülés alatt a rotorlapátot csak a menetszél tartja forgásban, az önpörgés, azaz autorotáció által. Tud nagyon lassan is biztonságosan repülni, de tud akár 160km/h-ás sebességgel is „száguldani”, illetve a leszállási úthossz pár méter, egyedül a felszállási úthossz hasonló egy normál repülőgépéhez. A szélállóssága a forgoszárnyas felépítés miatt hasonlóan jó, mint a helikoptereknek, azaz „vadabb”, szeles, turbulens időjárásban is stabil repülési élményt nyújt. Az átlagos repülési sebesség 100km/h.

Az élmény részletei:

Indulás: Atkári repülőtér

Résztvevők száma: 1 fő (+pilóta)

Súlyhatár: 100kg, Fontos, hogy 100kg utassúly felett nem fog tudni felszállni a gyrocopter, így kérjük erre figyeljetek oda!

Magasság határ: nincs

Időpont egyeztetés az Időpont foglalás menüpont alatt lehetséges! A repülőtérre elegendő csak a vouchert magatokkal hoznotok!

 

Időtartam

15 perc, 30 perc, 45 perc, 60 perc

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sétarepülés Gyrocopterrel” értékelése elsőként

Sétarepülés Gyrocopterrel

24 900 Ft79 900 Ft

Motorozás a levegőben??? Na jó, nem szó szerint, de az érzés nagyon hasonló ezzel a nyitott gyrocopterrel! Ezt az élményt ha valaki kipróbálja, akkor újra át akarja élni, akár motorozott már valaha, akár nem. A gyrocopter talán a sima merevszárnyú gépek és a helikopterek keverékéhez hasonlítható leginkább és a legbiztonságosabb légi jármű.

Olyan adrenalinlöket, amit legalább egyszer az életben át kell élni…!

  • Sikeres fizetés esetén az elektronikus utalvány azonnal megérkezik az email címedre.
  • Több száz elégedett vásárló
  • Nincsenek rejtett költségek! (pl. reptéri illeték)
  • 365 napig érvényes részvételi jegy

4.9 átlagos értékelés Google-n

,,Mindenkinek ajánlom, akár ajándékba, mert ez egy életre szóló örök élmény!"

Nagyon elégedettek vagyunk, egy óriási élménnyel lettünk gazdagabbak. Kedves és profi pilótának köszönhetem, hogy én is fel mertem szállni. Mindenkinek ajánlom, akár ajándékba, mert ez egy életre szóló örök élmény!

- Bőhm Tímea / Google értékelés

,,Nagyon jól éreztük magunkat, csodálatos élmény volt."

Édesapám születésnapjára választottuk ajándéknak, és nem bántuk meg.
Nagyon jól éreztük magunkat, csodálatos élmény volt.

- Kalocsai Kissné Angéla / Google értékelés

,,Szuper csapat és profi szolgáltatás."

Szuper csapat és profi szolgáltatás. Mind az időpont foglalás, mind a sétarepülés tekintetében! Csak egy rövid repülésen vettünk részt "kb húsz perc", de nagyszerű élmény volt. Aki szereti a repülést,a repülőgépeket, a magasságot annak ez KÖTELEZŐ! Mi biztosan visszatérünk még.
Gratulálunk a csapatnak és a pilótának külön is, mert nagyon jó fej volt!👍🛩️

- Fabók Tamás / Google értékelés

Éldd át ezt a lenyűgöző helikopteres sétarepülést te is!

Megrendelem

További helikopteres sétarepülések:

Gyrocopteres sétarepülés

Extrém Gyrocopteres sétarepülés

29 900 Ft

Gyrocopteres sétarepülés

Sétarepülés Gyrocopterrel

24 900 Ft79 900 Ft
Új
284 900 Ft799 900 Ft
Új
169 900 Ft419 900 Ft
Preview
Close