Romantikus sétarepülés az Alföldre

Ötlet akad bőven, hogy kellemessé tegye az ember a párjával együtt töltött időt: egy wellness, páros masszázs, közös forraltborozás, sétahajózás, egy pazar vacsora, vagy akár csak egy szál vörös rózsa minden nőt levesz a lábáról. De ne legyen sablonos!

A hétköznapi megoldásokon túl ezúttal valami „mennyei” javaslattal állunk elő, hogy az átélt élmények emlékezetesek is maradjanak: egy romantikus sétarepülést kínálunk az Alföld felett, továbbá egy édes kettesben töltött éjszakát egy csodálatos reggelivel.

A felhők között repülve a naplemente is más. Mintha az utolsó sugarait már csak a szerelmeseknek küldené a Nap… aztán landolás egy gyönyörűen kivilágított leszállópályán… és egy meghitt együttlét a magánrepülőtér hoteljében, a világ zajától távol, az Aero Hotelben.

A szobák légkondicionálóval, TV-vel, telefonnal, minibárral, internet elérhetőséggel felszereltek. Ébredés reggel a kedves karjaiban, s a közösen elköltött reggeli után a hazarepülés… ne csodálkozzon, ha mindent rózsaszínben lát majd!

149 900 Ft

Elérhető

  • Extrák ára: 0 Ft
  • Termék ára: 149 900 Ft
  • Összesen: 0 Ft
Kategória:
Preview
Close