Barion Pixel

LÉGI RANDI – Egyedi és Lélegzetelállító Páros sétarepülés

Ha már túl vagytok a mozizás és éttermi vacsorázás hagyományos élményein, itt az idő, hogy valami igazán különleges élményben legyen Részetek! A LÉGI RANDI programunkkal garantáltan egy felejthetetlen páros élmény részesei lesztek, ahol a határ az égbolt.

Ez a különleges program egy teljesen egyedi randi-élményt fog nyújtani számotokra, és még a legnagyobb várakozásaitokat is felülmúlja. Csak képzeljétek el, hogy Ti vagytok az irányítók, és egyeztetve a tapasztalt pilótával alakíthatjátok ki a számotokra tökéletes útvonalat. A repülés útját és részleteit pedig személyre szabhatjátok, így minden pillanat a ti kívánságaitok szerint formálódik. Természetesen a pilóta jelezni fogja, ha valami nem kivitelezhető, de az igazság az, hogy ennél az élménynél nem is annyira az a fontos, hogy merre repültök, hanem maga a közös repülés élménye az, ami örökké meg fog maradni a szívetekben és az emléketekben.

De ez még nem minden! Ha szeretnétek, a naplementés repülés élményét is átélhetitek. Mindössze annyi a teendőtök, hogy az időpontfoglalás során jelezzétek kívánságaitokat, és a pilótánk rugalmasan alkalmazkodva időpontot javasol nektek. Így a naplemente és a magasból szemlélhető lenyűgöző látvány garantált. Az időjárás néha ugyan közbe szólhat, mert ha pl. felhős az ég, akkor sajnos még mi sem tudjuk garantálni azt, hogy a naplemente látszódjon 🙂 , de igyekszünk az előrejelzések alapján olyan időpontot adni, ami a legnagyobb valószínűséggel naplementés tud lenni.

Ne hagyjátok ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és merüljetek el a sétarepülések varázslatos világában! Fedezzétek fel a repülés örömét és az egyedi romantikus pillanatokat együtt a magas égbolton, és teremtsétek meg a saját különleges emlékeiteket, élményeiteket.

Az élmény részletei:

Csomag fantázianeve: „Légi randi – páros sétarepülés”

Indulás: Gödöllői vagy Budaörsi repülőtér

Létszám: 2 fő (+pilóta)

Súlyhatár: 100kg/fő

Magasság határ: 190cm, (fölötte már nem annyira kényelmes)

A repülés időtartama: kb. 25 perc.

Időpont egyeztetés az Időpont foglalás menüpont alatt lehetséges! A repülőtérre elegendő csak a vouchert magatokkal hoznotok!

 

Személyek száma

2-3 fő

Repülőtér

Gödöllői repülőtér, Budaörsi repülőtér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„„Légi Randi” sétarepülés” értékelése elsőként

Gödöllői repülőtér

Megnéznéd Google Maps-en? Kattints ide.

budaörsi repülőtér

Budaörsi repülőtér

Megnéznéd Google Maps-en? Kattints ide.

„Légi Randi” sétarepülés

54 900 Ft59 900 Ft

Ha már túl vagytok a mozizás és éttermi vacsorázás hagyományos élményein, itt az idő, hogy valami igazán különleges élményben legyen Részetek! A LÉGI RANDI programunkkal garantáltan egy felejthetetlen páros élmény részesei lesztek, ahol a határ az égbolt.

  • Sikeres fizetés esetén az elektronikus utalvány azonnal megérkezik az email címedre.
  • Több száz elégedett vásárló
  • Nincsenek rejtett költségek! (pl. reptéri illeték)
  • 365 napig érvényes részvételi jegy

4.9 átlagos értékelés Google-n

,,Nagyon elégedettek vagyunk, egy óriási élménnyel lettünk gazdagabbak..."

A tavaly kapott sétarepülés voucheremet október 30-án volt szerencsém felhasználni családom társaságában. Fantasztikus volt, hatalmas élményben volt részünk, amelyet ezúton is szeretnék megköszönni.

- Balog Julianna / Google értékelés

,,...minden gondolatomat és elvárásomat felülmúlta."

Sikerült egy nagyon jó élményt szerezni édesanyámnak, minden gondolatom és elvárásom felülmúlta. Extrém élménytepülés választottuk, hogy egy olyan élménynek legyen részese, ami merőben más mindentől.
Hatalmas vigyorral szállt le és, mint egy kisgyerek ismételgette, hogy még egyszer-még egyszer :D

- Berta Gábor / Google értékelés

,,Szuper csapat és profi szolgáltatás."

Szuper csapat és profi szolgáltatás. Mind az időpont foglalás, mind a sétarepülés tekintetében! Csak egy rövid repülésen vettünk részt "kb húsz perc", de nagyszerű élmény volt. Aki szereti a repülést,a repülőgépeket, a magasságot annak ez KÖTELEZŐ! Mi biztosan visszatérünk még.
Gratulálunk a csapatnak és a pilótának külön is, mert nagyon jó fej volt!👍🛩️

- Fabók Tamás / Google értékelés

Éldd át ezt a nagyszerű sétarepülést te is!

Megrendelem

További sétarepülések:

Sétarepülés árak

„Extrém élményrepülés”

49 900 Ft
Különleges páros progam

Sétarepülés árak

„Légi Randi” sétarepülés

54 900 Ft59 900 Ft
54 900 Ft64 900 Ft
179 900 Ft
Preview
Close