Barion Pixel

Kedves Férfitársam!

 

Úgy döntöttél Te is, hogy elérkezett a Nagy Nap előtti „kisebb Nagy Nap?

Először is engedd meg, hogy gratuláljak a döntésedhez és ne egy sztereotip, vicces idézetet vagy mondást hozzak fel a döntésedre! Ehhez ott lesznek a haverok, illetve később a násznép férfitagjainak egy jelentős része, akik folyamatosan heccelni fognak a döntésed miatt 🙂

Kulonleges_romantikus_lanykeres

A különleges alkalom

Én azt mondom, hogy jól döntöttél és ha már egy ilyen fontos döntést meghoztál, akkor azt gondolom, hogy szeretnéd, ha ez az alkalom különleges lenne, hiszen nem lennél itt az oldalunkon és nem olvasnád ezt a bejegyzést sem a romantikus lánykérésről.

Szóval miért is vagy jó helyen, amikor azon gondolkodsz, hogy egy romantikus sétarepülés alkalmával kéred meg a kedvesed kezét?

A legfőbb oka, hogy ha ügyesen csinálod, akkor a legkevésbé sem fog arra számítani, hogy sétarepülés közben fogod feltenni Neki a Nagy Kérdést. Tehát a meglepetés garantált! Ezen kívül, már eleve egy eufórikus állapotban lesz, amikor a repülőből csodálhatja azt a tájat, amit eddig csak a földön láthatott. Te is abban leszel, bár szerintem elsősorban nem a látvány miatt, hanem az izgalom miatt. Hidd el, fogsz izgulni rendesen… 😉 Tehát mindketten már egy teljesen más érzelmi állapotban lesztek, ami mindkettőtök számára pozitív, a kedvesed számára a sétarepülés élménye miatt, számodra pedig a pozitív várakozás okozta izgatottság miatt, hogy minél hamarabb halld a legfontosabb „IGEN-t” az életedben. És akkor ebben az állapotban elhagyja a szádat az a bizonyos kérdés, hogy

„Leszel a feleségem?”

vagy

„Hozzám jössz feleségül?”

vagy ezeknél azért lehet sokkal kreatívabb és egyedibb kérdést is feltenni, úgyhogy érdemes rajta gondolkodni!

Abban biztos lehetsz, hogy nem csupán azért lesz felejthetetlen számára ez az emlék, mert erre vár már évek óta vagy akár egész életében, hanem azért is, mert olyan körülmények között történt, ami még inkább felejthetetlenné teszi ezt. Egy romantikus lánykérés sétarepülés közben a legtöbb nő szívét azonnal megdobbantja és egész életében felejthetetlenné teszi.

Az, hogy a programok közül melyiket választod, szinte teljesen mindegy. Mi azért készültünk egy egyedi programmal, ami mögé el tudod „bújtatni” a szándékod. Ez az ún. Légi Randi sétarepülés programunk, amelyet átadhatsz sétarepülés ajándékként is valamilyen alkalomból vagy egyszerűen csak azt mondod, hogy el hívod randizni, mintha egy étterembe hívtad volna meg vacsorázni, mondván, hogy most úgysem lehet étterembe menni, de Te most is kiteszel Magadért és a kapcsolatotokért 😉

 

A helyszínek

Azzal a jó hírrel szolgálhatunk, hogy több repülőtérről is indítjuk sétarepüléseinket, így az alábbiak közül választhatsz:

  1. Sétarepülés Budaörs / Farkashegyi repülőtér
  2. Sétarepülés Gödöllőről
  3. Sétarepülés Tököl

 

A repülőtérre külön is rászűrhetsz, de akár le is kattinthatod bármelyik linket felül.

Minden tökéletes lesz!

Természetesen abban is tudunk segíteni, ha szeretnéd ezt az egészet megörökíteni. Itt csupán annyi a teendőd, hogy hozol magaddal egy go pro kamerát, amit a pilótánk rögzíteni fog, hogy fel tudja venni az Eseményt!

A legtöbb élményrepülésünk két főtől indul és itt, az oldalon tudsz kupont vásárolni, amely 365 napig érvényes.

Ha romantikus sétarepülős lánykérésben gondolkodsz, akkor mindenképp azt javasoljuk, hogy ezt előre jelezd nekünk az időpontoglalás során, hogy a pilótánk tudjon róla és mindent meg tudjon tenni, hogy tökéletes legyen az élmény. Ha kamerát is hozol Magaddal, akkor pedig azt javasoljuk, hogy a párod előtt azt mondd a pilótának, hogy szeretnél néhány fotót készíteni, hogy legyen emléketek a sétarepülésről, de Te nem fotózásra, hanem videózásra állítod be a kamerát 😉 A pilótának pedig csak annyit mondasz, hogy minden be van állítva, csak rögzítse fel valahova, ahonnan jó képeket tud csinálni.

De ha még ennél is extrább lánykérést szeretnél, pl. legyen egy üveg pezsgő is vagy egy szál rózsa a romantikus lánykérés alkalmával a repülőn, akkor annak sincs akadálya, csak ebben az esetben is egyeztess velünk előre, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél és mi leszervezzük, hogy Neked csak annyi dolgod legyen, hogy feltedd a Nagy Kérdést.

Összefoglalva, mi is azt szeretnénk, hogy ez a romantikus lánykérés sétarepülőn tökéletes és felejthetetlen élmény legyen, mert mi már átéltük a lánykérés élményét és tudjuk mennyire fontos, hogy minden ideális legyen. Így ha megszületett a döntésed, akkor keress minket bátran és mindenben segíteni fogunk mindenben!

Kifejezetten romantikus sétarepülések

Kattints arra, amelyik tetszik

Akció!
Különleges páros progam

Sétarepülés árak

„Légi Randi” sétarepülés

Ha egyik se fogott meg igazán, akkor is van még egy jó hírünk!

Bármelyik élményrepülésünket kérheted naplementében, csak jelezd az időpontfoglalás során.